Εγγραφή σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ

 


Επισκέψεις

047464
Σήμερα
Χθες
Αυτή την εβδομάδα
Αυτό το μήνα
Σύνολο
48
246
2071
591
47464

Your IP: 10.2.33.21
03-04-2020 07:35

Οδηγίες εγγραφής στο Σχολικό Δίκτυο

Για να δείτε τα ηλεκτρονικά μαθήματα, πρέπει να ακολουθήσετε από το μενού επάνω δεξιά τη διαδρομή: ΜΑΘΗΜΑΤΑ-> Ασύγχρονη Εκπαίδευση. Τα μαθήματα στην η-τ@ξη εμπλουτίζονται συνεχώς.

Για την εγγραφή των μαθητών με ευθύνη του κηδεμόνα στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής να μας ενημερώσετε με email. Οι μαθητές που έχουν εγγραφεί στο ΠΣΔ έχουν περισσότερες επιλογές στο μενού κάθε μαθήματος.

Επειδή γίνονται πολλές εγγραφές, το δίκτυο είναι φορτωμένο και θα πρέπει να έχετε υπομονή και να ξαναπροσπαθήσετε.

Σας θυμίζουμε και πάλι ότι μπορείτε να επικοινωνείτε για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις στο mail του σχολείου και θα σας απαντήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

 

Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών

Σύμφωνα με την εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.7874/12-3-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τον περιορισμό μετακινήσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού, μπορείτε για υπηρεσίες πρωτοκόλλου ή γραμματείας να χρησιμοποιείτε το email του σχολείου υποβάλλοντας το αίτημά σας με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Έντυπο αίτησης              Έντυπο υπεύθυνης δήλωσης

 

Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα. Δείτε τις οδηγίες εδώ.

 

Χρήσιμες Οδηγίες

Χρήσιμες οδηγίες προστασίας από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε 7 διαφορετικές γλώσσες. Ενημερωθείτε για τις οδηγίες εδώ.

 

Επίδοση ελέγχων Α' τετραμήνου

Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, τnν Παρασκευή 7/02/2020, ώρα 11:00 – 13:30, να παραλάβουν τους ελέγχους προόδου του Α’ τετραμήνου και να ενημερωθούν σχετικά με την επίδοση και τη φοίτηση των παιδιών τους.

Επισημάνσεις:

α) Οι έλεγχοι, επειδή περιέχουν προσωπικά στοιχεία, θα δίνονται μόνο στους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών-μαθητριών καθώς και σε άτομα που έχουν εγγράφως εξουσιοδοτηθεί από τον γονέα-κηδεμόνα.

β) Όσοι γονείς δεν προσέλθουν στην παραπάνω ημερομηνία, μπορούν να παραλάβουν τον έλεγχο του παιδιού τους από το γραφείο του σχολείου, τις επόμενες ημέρες, κατά τις εργάσιμες ώρες.

 

 

 

   

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λιοσίων 195

Αθήνα - 10445

Τηλ - Fax: 210-8310330

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

   το προηγούμενο site.