e-class

Εγγραφή σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ

 


Επισκέψεις

110972
Σήμερα
Χθες
Αυτή την εβδομάδα
Αυτό το μήνα
Σύνολο
32
157
787
871
110972

Your IP: 10.2.33.21
09-05-2021 03:55

ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2020

Η «Βραδιά του Ερευνητή» αφορά εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στοχεύουν στην εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να εξοικειωθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβετε απαντήσεις στα πιο καυτά επιστημονικά ερωτήματα, να συνομιλήσετε ζωντανά με ερευνητές και να διασκεδάσετε με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα. Η Βραδιά θα κορυφωθεί με ένα live virtual event στις 27 Νοεμβρίου 2020. Δείτε περισσότερα στο site της εκδήλωσης.

Ενημέρωση σχετικά με την επανέναρξη των μαθημάτων.

Από τη Δευτέρα, 10/5/2021, αρχίζουν και πάλι τα μαθήματα στο σχολείο. Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά της νόσου, είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 μέσω self-test για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας. Η προμήθεια του self-test γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο και το παραλαμβάνουν οι γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ΑΜΚΑ παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε δημόσια δομή που εμφανίζεται στη λίστα:

Για τις Κυριακές και για τις ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή.

Για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες των 13 ετών και άνω, ο έλεγχος θα διενεργείται υπό την επιμέλεια και επίβλεψη των γονέων/κηδεμόνων τους. Οι γονείς/κηδεμόνες δηλώνουν το αποτέλεσμα εδώ και τυπώνουν τη σχολική κάρτα με χρήση κωδικών taxisnet. Εναλλακτικά μπορούν να τυπώσουν, να συμπληρώσουν και να υπογράψουν μόνοι τους το έγγραφο εδώ.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από τη σχολική μονάδα.

Όλες οι οδηγίες, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και βίντεο με οδηγίες χρήσης του self-test είναι ΕΔΩ.

Η εγκύκλιος είναι ΕΔΩ.

 

Πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα"

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης χορήγησης με κριτήρια, επιταγής (voucher) αξίας 200 ευρώ για μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop). Για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσετε την αίτησή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digital-access.gov.gr ή απευθείας την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων δικαιούχων στη διεύθυνση https://beneficiary.digital-access.gov.gr/.

Δήλωση στοιχείων για τα Λύκεια.

Η δήλωση αφορά μόνο τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν στη Γ’ τάξη. Συμπληρώστε τη δήλωση, αφού διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες. Επικοινωνήστε με το γραφείο, αν έχετε κάποια απορία. Τη δήλωση υπογράφει στο τέλος με τα στοιχεία του ο κηδεμόνας. Αφού την συμπληρώσετε, να την αποθηκεύσετε και να την στείλετε στο email του σχολείου μέχρι τις 2/4/2021. Η δήλωση είναι ΕΔΩ.

Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306, που λειτουργεί ανώνυμα και δωρεάν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, την επιστημονική καθοδήγηση της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και υποστηρίζεται οικονομικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Μέγας Δωρητής. Διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Με την ευκαιρία σας θυμίζουμε ότι στο σχολείο υπάρχει ψυχολόγος κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Σχετικό υλικό υπάρχει και στο eClass.

Ενημέρωση Γονέων & Κηδεμόνων

Για να δείτε τις οδηγίες και το πρόγραμμα ακολουθήστε στην αρχική σελίδα τη διαδρομή: ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ --> Πρόγραμμα Ενημέρωσης Γονέων & Κηδεμόνων.

Βαθμολογία Α' Τετραμήνου

Οι έλεγχοι με τους βαθμούς του Α' τετραμήνου έχουν ήδη σταλεί σε όσους έχουν φροντίσει να δηλώσουν email επικοινωνίας, κατά την εγγραφή τους. Όσοι στέλνουν email επικοινωνίας τώρα θα πάρουν τους βαθμούς, όταν ενημερωθεί η εφαρμογή με τα νέα στοιχεία τους. Τέλος, σας θυμίζουμε ότι το email επικοινωνίας πρέπει να είναι του γονέα ή του κηδεμόνα και όχι του μαθητή ή της μαθήτριας.

 

 

 

   

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λιοσίων 195

Αθήνα - 10445

Τηλ - Fax: 210-8310330

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

   το προηγούμενο site.