Εγγραφή σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ

 


Επισκέψεις

061028
Σήμερα
Χθες
Αυτή την εβδομάδα
Αυτό το μήνα
Σύνολο
26
172
198
827
61028

Your IP: 10.2.34.21
06-07-2020 02:01

Εγγραφές στα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 09.00 έως και την Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020 και ώρα 23.59 λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου η εφαρμογή e-εγγραφές για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής στα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021. Στην περίπτωση που τα ατομικά στοιχεία κάποιων γονέων/κηδεμόνων αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, πρέπει να ενημερωθεί ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας, για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να συμφωνούν τα στοιχεία του κηδεμόνα, που υπάρχουν στο  myschool με αυτά που εμφανίζονται στο taxis.

 

Αποστολή Βαθμολογίας

Σας ενημερώνουμε ότι η τελική βαθμολογία πρόκειται να σταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει. Τα αποτελέσματα φοίτησης και προαγωγής ή απόλυσης των μαθητών και μαθητριών έχουν ανακοινωθεί στον χώρο του σχολείου.

Εξετάσεις των κατ' ιδίαν διδαχθέντων

Οι εξετάσεις των κατ' ιδίαν διδαχθέντων μαθητών θα αρχίσουν την Τετάρτη 3/6/20. Οι μαθητές θα εξεταστούν στο μάθημα της Φυσικής, της Χημείας και των Εικαστικών. Ώρα έναρξης των εξετάσεων 10:00 πμ. Η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων είναι εδώ.

Ενημέρωση για τα βιβλία

Ενημερώνουμε τους μαθητές και της μαθήτριες όλων των τάξεων ότι πρέπει να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου τα βιβλία αυτά πρόκειται να αξιοποιηθούν και την επόμενη σχολική χρονιά.

Κλειστό το κυλικείο

Σας θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες τα κυλικεία σε όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Σχετικά με την επανέναρξη λειτουργίας του Σχολείου

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου κάθε τμήμα θα χωρίζεται σε δυο ομάδες. Σας έχουμε ήδη ενημερώσει με SMS, στο κινητό που έχετε δηλώσει, ποιοι/ες μαθητές/τριες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 19-5-20. Όσοι δεν έχουν πάρει μήνυμα SMS θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18-5-20.

Όσοι μαθητές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες δεν θα προσέλθουν στο σχολείο. Επίσης, όσοι έχουν στο σπίτι τους άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, δεν θα προσέλθουν, αν ο κηδεμόνας τους υποβάλει υπεύθυνη δήλωση στο σχολείο.  

Το νέο πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί στο site την Παρασκευή, 15-5-20.

Ελπίζουμε οι μαθητές μας με την υπεύθυνη στάση τους να προστατεύσουν την υγεία τους και την υγεία των μελών της οικογένειάς τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα τους δώσουμε.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Σχολείο.  

Αθήνα 13/5/2020

 Ο Διευθυντής 

 

Οδηγίες εγγραφής στο Σχολικό Δίκτυο

Για να δείτε τα ηλεκτρονικά μαθήματα, πρέπει να ακολουθήσετε από το μενού επάνω δεξιά τη διαδρομή: ΜΑΘΗΜΑΤΑ-> Ασύγχρονη Εκπαίδευση. Τα μαθήματα στην η-τ@ξη εμπλουτίζονται συνεχώς.

Για την εγγραφή των μαθητών με ευθύνη του κηδεμόνα στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής να μας ενημερώσετε με email. Οι μαθητές που έχουν εγγραφεί στο ΠΣΔ έχουν περισσότερες επιλογές στο μενού κάθε μαθήματος.

Επειδή γίνονται πολλές εγγραφές, το δίκτυο είναι φορτωμένο και θα πρέπει να έχετε υπομονή και να ξαναπροσπαθήσετε.

Σας θυμίζουμε και πάλι ότι μπορείτε να επικοινωνείτε για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις στο mail του σχολείου και θα σας απαντήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

 

 

 

 

   

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λιοσίων 195

Αθήνα - 10445

Τηλ - Fax: 210-8310330

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

   το προηγούμενο site.